Zoek
Filters
Close

Product gemerkt met 'vlaaien'

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Aardbei vlaai speciaal

Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.

Vanaf €8,90

Appelkruimel vlaai

Een luxe gistdeegbodem voor 8 personen gevuld met frisse appelblokjes en bestrooid met kruimels.

Vanaf €7,70

Chocolade vlaai speciaal

Een luxe gistdeegbodem of korstbodem voor 8 personen, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met pure chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.

Vanaf €8,90

Kersenvlaai

Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen die is voorzien van een royale laag kersen, die zijn gegeleerd met een dun laagje gelei en aangezet met een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.

Vanaf €8,90

Mokka speciaal vlaai

Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen afgestreken en opgespoten met mokkaslagroom. Het geheel is afgewerkt met melkchocolade schaafsel, dat is afgepoederd met poedersuiker en chocolade galletjes.

Vanaf €8,90

Picasso vlaai

Een gele roombodem voor 8 personen voorzien van een laagje banketbakkersroom, cocktailfruit en een perzik-maracuja bavarois. Dit geheel wordt beschilderd met een gekleurde neutrale gelei en afgewerkt met een rand slagroom rozetten en een signature van picasso himself.

Vanaf €8,90
Nieuwsbrief