We maken vlaaien op korstbodems of gistbodems met gele room.
Al onze halve vlaaien zijn 4 persoons. Onze hele vlaaien zijn 8 persoons.
Heerlijke koekbodem gevuld met een laagje amandelspijs, opgespoten met room en afgewerkt met kakelverse Hollandse aardbeien
MERINGUE/Schuim met citroen crème gedecoreerd, afgewerkt met witte chocolade en een pure swirl. Minstens zo groot als een flink stuk gebak.
MERINGUE/Schuim met hazelnootcreme, overgoten met melkchocolade en stukjes hazelnoot Minstens zo groot als een flink stuk gebak.
MERINGUE/Schuim met karamel crème gedecoreerd, afgewerkt met melkchocolade en crunch. Minstens zo groot als een flink stuk gebak.
Heerlijke amandelspijs koekbodem, met gele room en afgewerkt met verse fruitsoorten
Voor de fijnprovers! Prachtige kleine gebakjes, een heerlijke vulling op een vers, zachtgebakken koekbodempje. Gevuld met een heerlijke caramel, een amarene kers vol van smaak, een advocaatje of een mokkacreme. Een streling voor de tong! Leuk voor een high tea, een brunch- of desserttafel. Maar ook als traktatie, voor bij de koffie of thee. Tevens goed te gebruiken voor wat oudere mensen waarvoor dit hapje qua grootte perfect is!
Lekkere schelp van gesuikerd bladerdeeg, gevuld met heerlijke verse slagroom van hoogwaardige bakkerskwaliteit. Ook in chocolade variant verkrijgbaar!