We maken vlaaien op korstbodems of gistbodems met gele room.
Al onze halve vlaaien zijn 4 persoons. Onze hele vlaaien zijn 8 persoons.
Een gele roombodem, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.
Een luxe gistdeegbodem gevuld met frisse appelblokjes en bestrooid met kruimels.
Een gele roombodem die is afgestreken en opgespoten met mokkaslagroom. Het geheel is afgewerkt met melkchocolade schaafsel, dat is afgepoederd met poedersuiker en chocolade galletjes.
Een luxe gistdeegbodem, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met puur chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Een gele roombodem voorzien van een laagje banketbakkersroom, cocktailfruit en een perzik-maracuja bavarois. Dit geheel wordt beschilderd met een gekleurde neutrale gelei en afgewerkt met een rand slagroom rozetten en een signature van picasso himself.
Een gele roombodem die is voorzien van een royale laag kersen, die zijn gegeleerd met een dun laagje gelei en aangezet met een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
Een luxe gistdeegbodem gevuld met rijstepap. Afgewerkt met slagroom en bestrooid met melkchocolade schaafsel en poedersuiker.
Een gele roombodem gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
vlaaibodem gevuld met gele room en daarop heerlijke verse aardbeien. Echt een aanrader!