Wilt u ook van onze brood- en banketproducten genieten tijdens de Pasen?
Bestel dan uiterlijk donderdag 17 april (voor 22.00 uur 's avonds)
U kunt daarna niet meer bestellen voor de dagen er na. Ook niet via de winkel.
Zodoende kunnen wij alle mooie producties goed inplannen en voorbereiden.
De afhaaldag is zaterdag 19 april, in uw geselecteerde tijdsvak.
We bakken sowieso alle bestelde producten. Dus bestellen is zeker het advies.
We zullen daarnaast nog een kleine winkelvoorraad hebben.
VERKRIJGBAAR VANAF 11 APRIL
VERKRIJGBAAR VANAF 4 APRIL Onze heerlijke Victoria paasstol. Gemaakt met 100% zuiver amandelspijs en rijk gevuld met rozijnen, krenten en nootjes.
VERKRIJGBAAR VANAF 21 MAART Onze specialiteit! Onze Italiaanse Panetone tulband. Zacht, zoete cake met een rozijntje en een sinaasappelsiroopje er door heen. Aangezet met amandelschaafsel. Overgoten met Callebaut chocolade melk en wit met kerst. Met Pasen is het melk en advocaatdip. Ook heel leuk om cadeau te geven! Een logootje of een tekstje toevoegen kan, dit maken wij voor u op marsepein.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.
Een luxe gistdeegbodem voor 8 personen gevuld met frisse appelblokjes en bestrooid met kruimels.
Een luxe gistdeegbodem of korstbodem voor 8 personen, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met pure chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.