Zoek
Filters
Close

Gesorteerde koekjes, gevulde amandelkoeken, kokosmacronen, Haver cranberry koeken, allerlei heerlijks voor bij de koffie!

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Bokkenpoot Karamel XL

MERINGUE/Schuim met karamel crème gedecoreerd, afgewerkt met melkchocolade en crunch. Minstens zo groot als een flink stuk gebak.

€2,50

Stroopwafels

10 stuks
€3,95

Zoutjes gesorteerd

zoute koekjes/ zoutjes, 22 stuks
€4,95

Achterhoeks koekje

Puur Achterhoekse koekjes worden gemaakt van speciale bakwaardige graanrassen zoals spelt, tarwe, emmer, rogge en andere ingrediënten zoals roomboter, honing en soms pompoenpitten die geteeld worden in de Achterhoek en de Liemers. Wil je waar voor je geld, topkwaliteit én ons landschap en de natuur ondersteunen? Het Puur Achterhoekse Koekje maakt dit helemaal waar. Alle ingrediënten zoals graan, roomboter en honing komen van eigen bodem. En de verwerking vindt volledig plaats in eigen streek. Onze boeren omringen hun graanakkers bovendien met een natuurlijk bloemenlint. Ideaal voor de bijenstand en biodiversiteit en onze honing. Voor de roomboter grazen onze melkkoeien in het gevarieerde coulisselandschap. Samen zorgt dit voor een prachtig plaatje in ons buitengebied. Ook voor de toerist. Laat je verwennen!
€5,80

Florentine koeken

pakje van 6 stuks
€4,95

Appelkruimelvlaaitje Vegan 1pers

DONDERDAG WEER VOORRADIG

Heerlijk zachte fruitige appelkoek/vlaaitje, met verse appeltjes, smelt op de tong.
€2,25

Bokkenpoot Citroen XL

MERINGUE/Schuim met citroen crème gedecoreerd, afgewerkt met witte chocolade en een pure swirl. Minstens zo groot als een flink stuk gebak.

€2,50

Donut chocolade

Lekkere donut afgewerkt met chocolade, echt een traktatie!
€1,95
Nieuwsbrief