Esthers favoriet♥: overheerlijke monchouslof, met een verrukkelijke bodem van arretjescake. 6 persoons, maar echte grote liefhebbers snijden het in 5 stukken ;-)
Een heerlijke speltstol, gemaakt van zuiver speltgraan. Ons graan komt uit Duitsland waar de regels van het inkruisen scherper zijn dan in Nederland. Hierdoor wordt het speltbrood, speltbollen en speltstollen erg gewaardeerd door mensen die om een bepaalde reden liever geen tarwe eten. Proeft u zelf!
Onze specialiteit! Onze Italiaanse Panetone tulband. Zacht, zoete cake met een rozijntje en een sinaasappelsiroopje er door heen. Aangezet met amandelschaafsel. Overgoten met Callebaut chocolade melk en wit met kerst. Met Pasen is het melk en advocaatdip. Ook heel leuk om cadeau te geven! Een logootje of een tekstje toevoegen kan, dit maken wij voor u op marsepein.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
Dit vindt u alleen bij uw ambachtelijke bakker! Speltdesem bol bevat geen tarwegraan en het deeg is vervaardigd met een authentieke desemcultuur. Omdat het deeg met dure speltgrondstoffen wordt vervaardigd en het desemcultuur veel tijd vergt, zult u dit brood niet gauw elders treffen. het brood wordt in een ouderwetse vloeroven gebakken.
Heerlijk rustiek meergranen stokbrood gemaakt van desem. Lekker bij de borrel, als lunch of bij de bbq. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag en met feestdagen, langer houdbaar dan normaal stokbrood
Heerlijk rustiek wit stokbrood gemaakt van desem. Lekker bij de borrel, als lunch of bij de bbq. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag en met feestdagen, langer houdbaar dan normaal stokbrood
Durumgries (gemaakt van durumtarwe) is een rijk en Multi getalenteerd graan. Een graansoort met vele voordelen. De tarwe ontstond in het Midden-Oosten en verspreidde zich al vóór de Romeinse tijd over het Middellandse Zeegebied. Door de durum in dit brood heeft het een volle smaak, onderscheidende gele kleur en hoge korstkrokantheid.