'vanaf 12 december beschikbaar: Een prachtige amandelstaaf a 30 cm, met verrukkelijk Victoriaschaafsel afgewerkt! Fijn voor bij de koffie/thee maar ook heel leuk om weg te geven!
Een heerlijke speltstol, gemaakt van zuiver speltgraan. Ons graan komt uit Duitsland waar de regels van het inkruisen scherper zijn dan in Nederland. Hierdoor wordt het speltbrood, speltbollen en speltstollen erg gewaardeerd door mensen die om een bepaalde reden liever geen tarwe eten. Proeft u zelf!
Ambachtelijke pudding opgemaakt met leuke kerst decoratie. We hebben chipolata en amaretto smaken. Wij maken deze uitsluitend voor maandag 23 december en dinsdag 24 december
Onze specialiteit! Onze Italiaanse Panetone tulband. Zacht, zoete cake met een rozijntje en een sinaasappelsiroopje er door heen. Aangezet met amandelschaafsel. Overgoten met Callebaut chocolade melk en wit met kerst. Met Pasen is het melk en advocaatdip. Ook heel leuk om cadeau te geven! Een logootje of een tekstje toevoegen kan, dit maken wij voor u op marsepein. Ook kunt u een geschenkdoos toevoegen. Prachtige marmeren doos met goud en zilver accenten.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
Een èchte Oud-Hollandse Klassieker! De luxe fruitvulling is gemengd met een verse gele room en gevuld tussen zachte kapsellagen. Oei, wat een verrukkelijke afwerking van amandelmarsepein dat je tong streelt!
Dit vindt u alleen bij uw ambachtelijke bakker! Speltdesem bol bevat geen tarwegraan en het deeg is vervaardigd met een authentieke desemcultuur. Omdat het deeg met dure speltgrondstoffen wordt vervaardigd en het desemcultuur veel tijd vergt, zult u dit brood niet gauw elders treffen. het brood wordt in een ouderwetse vloeroven gebakken.