Onze broodbakkers maken gebruik van eigen oude recepten en broodmixen, om allerlei markten te kunnen bedienen...
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Fijn van structuur dus voor iedereen geschikt.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Fijn van structuur dus voor iedereen geschikt.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Afgewerkt met maanzaad voor een heerlijke smaak.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Afgewerkt met sesam voor een heerlijke smaak.
Ons grof volkoren is bereid met 100% volkorenmeel en geweekte en geplette tarwekorrels. Ook voor mensen met een wat zwakker gebit dus prima te eten!
Een grof volkoren casino word gebakken in een dicht bakblik waardoor er weinig tot geen korst aan het brood zit. Lekker mals van binnen èn van buiten! 100% volkorenmeel.
Een licht meergranenbrood met een karwijzaadje er doorheen. Een ander woord ervoor is ook wel wilde komijn. Dit geeft het brood een vleugje anijssmaak. Echt een aanrader!
De Hollands grof is een donker meergranen volkorenbrood. Uniek zijn de zachte roggekorrels. Bevat gele lijnzaadjes en is afgewerkt met havermout. Het brood is supermals door de granen, maar bevat wel uitsluitend tarwevolkorenmeel. Hoe lekker en voedingsrijk kunnen we het maken?
Een heerlijk maisbroodje met een stevige bite, afgewerkt met maisgries. Maisbrood bevat meer foliumzuur dan andere broodsoorten en is daarom zeker voor de zwangere dames een aanrader ter afwisseling van volkorenbrood.
Witbrood gemaakt op melkbasis i.p.v. op waterbasis. De bovenkant is ingeknipt, hierdoor krijgt het een karakteristieke hartvorm.
Rijk aan vezels, pitten en zaden. Hier zit je heel gauw vol van! Lang lekker mals, door de vele natuurlijke oliën in het brood van de pitten. Koolhydraatarm: 16.5 gram koolhydraten per 100 gram, ofwel ca 6 gram koolhydraten per sneetje. Dit brood is met volkorenmeel bereid!
Ons spelt brood is bereid met speltmeel en is zuiver spelt. Spelt bevat vitamines, mineralen en voedingsvezels omdat een groot deel van de korrel wordt gebruikt. Spelt is over het algemeen wat duurder omdat dit niet op zo'n grote schaal geteeld wordt.
Een speltbrood wat als hoofdbestanddeel spelt bevat, een traditioneel oergraan. Het bevat o.a. speltbloem, speltvlokken, gebroken spelt, speltmout en een desem op basis van volkorenspelt. Een brood met een unieke speltmout. Een mout die de smaak en de geur van het brood extra lekker maakt. Bereid met desem. Rijk gevuld met zaden: Zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en geel lijnzaad. Lactose- en E-nummervrij. Het bevat geen melkproducten of producten op basis van melk, er zijn geen E-nummers toegevoegd. Geen toegevoegde suikers. Naast dat PUUR het meest pure spelt bevat, heeft het brood een heerlijk aroma en een licht kruidige smaak. Er zijn geen vetstoffen aan toegevoegd en de aanwezige vetstoffen zijn van plantaardige oorsprong.
Een licht tarwebrood zonder zaadjes en pitjes. Ingeknipt aan de bovenkant voor een karakteristieke vorm.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel. Gebakken in een dicht bakblik waardoor er bijna tot geen korst aan zit.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel. Vierkant van vorm dus ideaal voor tosti's.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel. Aan de bovenkant ingeknipt voor een karakteristieke vorm.
Iets lichter als tarvo, maar wel met sesamzaadjes er doorheen. Hoewel de zaadjes geplet en gebroken zijn zorgen ze voor een heerlijke volle en ruwe smaak. Favoriet bij velen!
Een heerlijk meergranenbrood met een specifieke, volle smaak. Vikorn bevat toegevoegde vitamines en mineralen.