Zoek
Filters
Close

Product gemerkt met 'desem'

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Durum Desem 5 granen

Durumgries (gemaakt van durumtarwe) is een rijk en Multi getalenteerd graan. Een graansoort met vele voordelen. De tarwe ontstond in het Midden-Oosten en verspreidde zich al vóór de Romeinse tijd over het Middellandse Zeegebied. Door de durum in dit brood heeft het een volle smaak, onderscheidende gele kleur en hoge korstkrokantheid.

€3,10

Olijvendesem

Licht meergranenbrood, rijkelijk gevuld met zwarte en groene olijven. Bereid met een desemcultuur en gebakken in een ouderwetse vloeroven. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.

€3,40

Roggebonk

Heerlijk vast speltroggebrood, bereid met zuurdesem. Rijkelijk gevuld met zonnepitten. Groot pluspunt : bereid met 100% zuiver speltVOLKORENmeel.

€3,65

Spelt desem

Dit vindt u alleen bij uw ambachtelijke bakker! Speltdesem bol bevat geen tarwegluten en het deeg is vervaardigd met een authentieke desemcultuur. Omdat het deeg met dure speltgrondstoffen wordt vervaardigd en het desemcultuur veel tijd vergt, zult u dit brood niet gauw elders treffen. het brood wordt in een ouderwetse vloeroven gebakken.

€3,10

Waldkorn desem

Waldkorn desem licht meergranen, met pitjes en zaden. Dit brood is niet bereid met een desemcultuur maar met een deel droge desem en een deel gist. Dit maakt dat er een lekkere lichtzure desem smaak aan zit en dat die erg luchtig is van zichzelf.

€2,10
Nieuwsbrief