Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
Een luxe gistdeegbodem voor 8 personen gevuld met rijstepap. Afgewerkt met slagroom en bestrooid met melkchocolade schaafsel en poedersuiker.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
Voor de fijnproevers! Prachtige kleine gebakjes, een heerlijke vulling op een vers, zachtgebakken koekbodempje. Gevuld met een heerlijke caramel, een amarene kers vol van smaak, een zachte hazelnootcreme of een mokkacreme. Een streling voor de tong! Leuk voor een high tea, een brunch- of desserttafel. Maar ook als traktatie, voor bij de koffie of thee. Tevens goed te gebruiken voor wat oudere mensen waarvoor dit hapje qua grootte perfect is!